Adverteren

Contact

Welkom bij ladiesgoodlife en mensgoodlife – dé communities om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een exclusieve gemeenschap van lifestyle-enthousiastelingen. Binnen één week ontvang je een uniek en SEO-vriendelijk geschreven artikel dat permanent geplaatst wordt. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om zelf een artikel aan te leveren.

Adverteren

Door te adverteren op onze lifestyle platformen vergroot je niet alleen de zichtbaarheid, maar creëer je ook een diepe connectie met een exclusieve doelgroep. Met een verfijnde smaak en een gedeelde passie voor lifestyle, biedt deze unieke kans een effectieve manier om je merk te versterken en te laten bloeien.

Doelgroep

De doelgroep van ladiesgoodlife bestaat uit moderne vrouwen tussen de 20 en 60 jaar, voornamelijk welvarend en hoogopgeleid (AB1) met een gemiddeld tot hoger inkomen. Onze lezers zijn gepassioneerd over entertainment, mode, gezondheid, goodies en sport.

De doelgroep van mensgoodlife is gelijk aan die van ladiesgoodlife maar dan voor mannen.

Tarieven

Bekijk onze tarieven pagina en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Liever een maatwerk oplossing? We denken graag met je mee.

Contactformulier

Plaats direct een opdracht of stel een vraag. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

    Naam:

    E-mailadres:

    Bestelling of vraag:

    Deze merken gingen je voor

    partnership