de-leukste-series-op-netflix-voor-vrouwen
de-leukste-series-op-netflix-voor-vrouwen

De leukste series op Netflix voor vrouwen

Tijd voor girls night! Op zoek naar een heerlijke Netflix serie om bij weg te zwijmelen? Grijp de chocola en je joggingsbroek en kijk met ons mee naar deze heerlijke vrouwen series. Wat is jouw favoriet?

Lucifer op Netflix

Een mooie man met een dubbelzijdig karakter helemaal jouw ding? Dan is Lucifer zeker wat voor jou. Deze serie vertelt het verhaal van Lucifer, de duivel op aarde in een modern jasje. Met heel wat actie, romantiek en vooral humor is dit de ideale serie voor een heerlijke avond op de bank (of in bad;) )

Emily in Paris

Ook zo’n fan van de city of love? In deze luchtige en vrolijke serie volg je Emily in haar avonturen in de hoofdstad van Frankrijk. Emily, gespeeld door Lilly Collins, laat haar leven in Amerika achter om te gaan werken op de marketing afdeling van het Franse bedrijf X. Be prepared voor een hele hoop drama, ontbijtjes met knappe mannen en heerlijke franse outfits.

Selling Sunset

Alleen bij het zien van de trailer van deze Netflix serie sla je al achterover. In Selling Sunset volg je de dames van het makelaars bureau the Oppenheim Group in hun leven rondom het verkopen van gigantische huizen. En die Gigantische villa’s die bekijk je natuurlijk met heel veel plezier! Infinity pools, Basketbalvelden en thuisbioscopen, je kan het zo gek niet bedenken en het komt voorbij. In voor extra drama? Ook dan zit je zeker op het goede adres bij deze meiden. Deze reality serie is alles behalve saai! Selling Sunset al helemaal afgekeken? Bekijk dan ook eens de tegenhanger Selling Tampa.

Het is tijd voor Girls Night! Een heerlijke Netflix avond om bij weg te zwijmelen, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over de leukste series? Volg dan lifestyle platform voor vrouwen ladiesgoodlife.