Deze hitseries voor vrouwen op Netflix moet je gezien hebben

Voor de lange, zomerse dagen moeten we weer een jaartje wachten en de donkere, koude avonden staan weer voor de deur. Wat is er dan fijner dan lekker op de bank te genieten van goede hitseries en films? Netflix weet wat wij willen en heeft genoeg hitseries voor ons in petto. Wat dacht je van onderstaand lijstje?!

Manifest

We starten met hitserie Manifest en de passagiers van vlucht Montego Air 828 van Jamaica naar New York. Na flink wat turbulentie komen ze aan in New York waar blijkt dat ze jaren verder en doodgewaand zijn (5,5 jaar om precies te zijn). Alsof dat nog niet genoeg is, hebben verschillende passagiers ook nog eens last van stemmen en visioenen. De overheid weet hier vervolgens wel raad mee… experimenteren!

Jackie

Regisseur Pablo Larraín gaat in deze film terug naar de moord op John F. Kennedy, maar dan vanuit het perspectief van first lady Jackie Kennedy. Er komen geen compleet nieuwe inzichten naar boven, maar het blijft een portret waar je naar wil kijken. De film klopt tot in de puntjes en Natalie Portman als Jackie weet op een goede manier, met precisie, Jackie te spelen.

Never Have I Ever

De 15-jarige Indiase Devi Vishwakumar is de hoofdpersoon van deze serie en een normale, super intelligente Amerikaanse puber. Ze wil populair worden en de factoren vrienden, familie en gevoelens maken dit haar niet altijd even makkelijk. In de serie Never Have I Ever komen allerlei situaties naar voren, zowel makkelijke als moeilijke situaties. De verteller van deze serie is de tennislegende John McEnroe.

Look Both Ways

Deze film speelt zich af in twee parallelle werelden die duidelijk worden wanneer Natalie (gespeeld door Lily Reinhart) een zwangerschapstest doet voordat ze afstudeert. In de ene wereld is deze zwangerschapstest positief en moet Natalie zich als moeder staande weten te houden. In de andere wereld is de test negatief en gaat Natalie met haar beste vriendin naar Los Angeles om carrière te maken. Moraal van het verhaal in Look Both Ways: welke keuzes je ook maakt, je leven komt meestal gewoon op z’n pootjes terecht.

365 days

De jonge maffiabaas Massimo Torricelli is op vakantie in Sicilië wanneer hij Laura ontmoet. Massimo is gelijk onder de indruk want van deze vrouw had hij eigenlijk niet eens durven dromen. Hij laat haar kidnappen, sluit haar op in een luxe kasteel en geeft haar dan 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden…

Easy

De serie Easy speelt zich af in Chicago waar een aantal inwoners op zoek gaat naar de échte liefde. We krijgen een kijkje krijgen in hoe zij zich een weg banen als het gaat om liefde, seks, technologie en cultuur. Deze serie heeft een sterrencast bij elkaar gesprokkeld met onder andere Orlando Bloom, Emily Ratajkowski en Dave Franco.

Tijd om de beste hitseries te bingewatchen, enjoy goodlife!

Vind meer films en series op het lifestyle voor vrouwen blog ladiesgoodlife.