deze-series-voor-vrouwen-komen-in-mei-op-netflix
deze-series-voor-vrouwen-komen-in-mei-op-netflix

Deze series voor vrouwen komen in mei op Netflix

Heb je je favoriete series allemaal afgerond, de leukste films al gekeken en het gevoel dat je Netflix op het moment uitgespeeld hebt? Geen zorgen! Er staan weer wat pareltjes van series voor vrouwen op de Netflixplanning. In mei kun je onder andere genieten van onderstaande series.

Workin’ Moms S6

Vanaf 10 mei duiken we weer in het leven van onze geliefde werkende moeders: Kate, Anne, Frankie en Jenny. We volgen immers graag de levens van deze werkende moeders die een balans proberen te vinden tussen liefde, carrières en ouderschap en ondertussen te maken krijgen met een identiteitscrisis, baankansen, depressies, ongeplande zwangerschappen en meer. Seizoen 6 van Workin’ Moms belooft weer een seizoen om lekker weg te kijken.

Stranger Things S4

Makers en broers Duffer lieten fans eerder al weten dat seizoen 4 van ongekende lengte is. 9 scripts, meer dan 800 pagina’s, bijna 2 jaar filmen, duizenden visual effects en een looptijd van bijna dubbel zo lang als elk vorig seizoen… Dit alles betekent: het meest uitdagende seizoen!

Waar Jim Hopper aan het einde van seizoen 3 dood werd verklaard, nadat hij helpt de poort tussen de echte wereld en de Uspide Down te sluiten, is ondertussen gebleken dat hij nog leeft! Zijn terugkeer in de serie werd in 2020 officieel bevestigd door de makers. Hij zit ver van huis gevangen in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka. En in de States komt een nieuwe horror aan het licht, iets dat al lang begraven ligt en alles met elkaar verbindt. 27 mei is het zo ver, en is het eerste deel te bingen op Netflix!

The Lincoln Lawyer S1

Tijd om een nieuwe serie toe te voegen aan je kijklijst! 13 mei verschijnt het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer op Netflix en die is zeker het kijken waard. Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. werd aan de kant gezet na een ongeluk, maar is nu terug in de rechtszaal. Nadat Hollywood-advocaat Jerry Vincent wordt vermoord, erft Haller zijn grootste zaak tot nu toe: de verdediging van Walter Elliott. Terwijl Haller voorbereidingen treft voor de zaak, ontdekt hij dat Vincents moordenaar het nu op hem gemunt heeft… En oja, Mickey opereert natuurlijk vanuit zijn iconische Lincoln Town Car.

Zet bovenstaande series maar gauw op je bingewatchlijst, enjoy goodlife!

Vind meer films en series op het lifestyle voor vrouwen platform ladiesgoodlife.