neem-je-vriendinnen-mee-op-citytrip-in-europa
neem-je-vriendinnen-mee-op-citytrip-in-europa

Neem je vriendinnen mee op citytrip in Europa 

Heb jij ook zin om eens lekker met je girl squad er op uit te trekken? Een citytrip in Europa is het perfecte idee! Hotspots bezoeken, een eigen kroegentocht organiseren en winkels afstruinen zijn de perfecte activiteiten tijdens een girls trip. Met het vliegtuig ben je al in ongeveer 3 uurtjes op de mooiste bestemmingen. Bijvoorbeeld Valencia, Boedapest en Lissabon.

Valencia

Valencia is de ideale Spaanse stad voor een citytrip. In slechts 2,5 uur vliegen kun je samen met je vriendinnen genieten van het bruisende historische centrum en niet te vergeten van zon, zee en strand! Zijn jullie echte fitgirls? Ga dan een rondje hardlopen in park Jardín del Turia. Geen zin in sportieve activiteiten? In dit park kun je ook heerlijk picknicken.

Boedapest

Deze Hongaarse stad ligt aan de Donau. De rivier splitst de stad op in twee delen, Boeda en Pest. Het wordt daarom ook wel de tweelingstad genoemd. Boedapest kent veel mooie historische bruggen en thermaalbaden. Naast dat er veel te doen en te zien is, heeft Boedapest nog een belangrijk pluspunt. Het is namelijk ook nog eens erg goedkoop! Zo houd je genoeg geld over voor leuke activiteiten en lekker uiteten.

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. In de vele stijle straatjes rijden kenmerkende trams rond die jullie makkelijk van A naar B kunnen vervoeren. Lissabon ligt aan de kust en je kunt hier ook leuk stappen! Je vliegt er al in ongeveer 3 uurtjes naartoe.

Lekker op pad met de meiden met deze 3 geweldige stedentrips, enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over reizen en vakantie? Lees dan verder op lifestyle platform voor vrouwen ladiesgoodlife.