fbpx
deze-boeken-moet-je-gelezen-hebben
deze-boeken-moet-je-gelezen-hebben

Deze boeken moet je gelezen hebben!

Vind jij het ook leuk om zo nu en dan eens in een goed boek te duiken? Je eventjes compleet afzetten van het dagelijks leven en je verdiepen in de wereld van fictie of non-fictie boeken? Dit kan een spannende triller zijn, een grappige komedie, een waargebeurd verhaal of een biografie. Het is maar net waar je op het moment zin in hebt. Wij lichten hieronder de tips uit voor de boeken die je gelezen moet hebben!

#1 Nice girls don’t get the corner office

Ben jij net begonnen met je eerste baan? Of zou je graag willen leren hoe jij je professioneler kunt gedragen op de werkvloer? Dit boek bevat goede tips om jou een handje op weg te helpen. Hoe ga je om met het geven van feedback? Vraag je collega’s altijd om raad voordat je een beslissing neemt? Lois Frankel heeft antwoorden op deze vragen en voorziet vrouwen die willen groeien op het werk van advies.

#2 De Façade

Esther Verhoef is een van de meest succesvolle schrijfsters van ons land. Ze heeft een diversiteit aan boeken op haar naam staan. In De Façade, een spannende literaire thriller lees je de verhalen van een jonge Nederlandse alleenstaande moeder die opzoek is naar zichzelf. Tijdens haar roadtrip naar Portugal ontmoet ze een knappe jonge lifter, maar deze man blijkt niet te zijn wie hij zegt dat hij is… Dit is een onwijs spannend verhaal en behoort daarom tot een van de boeken die je in een keer uitgelezen wilt hebben!

#3 De Zeven Zussen boeken

Kun jij echt geen genoeg krijgen van lezen? Dan is een boekenreeks misschien wel iets voor jou! De Zeven Zussen bestaat uit zeven boeken van de Ierse schrijfster Lucinda Riley. In deze boeken lees je alles over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je daadwerkelijk bent. Ieder boek is geschreven vanuit het perspectief van een van de zeven geadopteerde dochters van miljonair Pa Salt.

Mis jij een titel in dit overzicht? Laat het ons weten. Voor nu veel leesplezier, enjoy goodlife!

Wil jij nog veel meer leuke entertainment en series artikelen lezen? Blijf dan hier en volg lifestyle platform voor vrouwen ladiesgoodlife!