kijk-deze-nieuwe-netflix-documentaires-en-series-in-januari
kijk-deze-nieuwe-netflix-documentaires-en-series-in-januari

Kijk deze nieuwe Netflix documentaires en series in januari

Zin in een avondje me-time op de bank? Of ben je op zoek naar kijkmateriaal tijdens een avondje met je vriendinnen of partner? Netflix trapt het jaar in ieder geval goed af met een aantal nieuwe series en documentaires die je zeker niet mag missen. Bekijk snel onze tips!

Emily in Paris – seizoen 3

Yeah finally! Vanaf 21 december 2022 staat seizoen 3 van ‘Emily in Paris’ op Netflix. De naam zegt het al, in deze serie volgen we het leven van de Amerikaanse marketeer Emily Cooper in Parijs. Het laatste seizoen zit vol met verrassende wendingen. Al gebingewatched? Dan ben je vast nieuwsgierig wanneer Emily in Paris seizoen 4 op Netflix komt. Dat er een 4e seizoen komt is in ieder geval zeker, maar wanneer is nog onduidelijk. De afgelopen 3 seizoenen werden allemaal op de woensdag voor kerst gelanceerd. Dat zou betekenen dat seizoen 4 op woensdag 20 december 2023 op Netflix staat.

Ginny & Georgia – seizoen 2

In seizoen 1 van deze romantische komedieserie zagen we hoe roekeloze moeder Georgia met haar dochter Ginny verhuisd naar Wellsbury in New England. Beide maken een nieuwe start, waarin ze op zoek zijn naar zichzelf en allerlei (liefdes-) avonturen beleven. Maar dat blijkt niet alleen maar over rozen te gaan… Op 5 januari keert het moeder-dochterduo terug met een 2e seizoen. In dit seizoen staan zowel Ginny als Georgia weer een aantal nieuwe uitdagingen te wachten. Het eerste seizoen nog niet gezien? Dan betekent dit voor jou +20 uur aan kijkplezier.

Nieuwe documentaires op Netflix

In de documentaire ‘Tussen jou en mij’ van het Achterhoekse zangduo Suzan & Freek zien we hoe zij 2022 hebben doorstaan. Van de vele optredens tot een kijkje achter de schermen. Vanaf 13 januari is de documentaire te zien op Netflix.

In ‘A love story’ zien we het èchte leven van Baywatch-actrice Pamela Anderson. Van stadsmeisje tot sekssymbool, actrice, activiste en moeder. ‘Pamela, a love story’ is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

Wil je meer lezen over films en series? Kijk dan verder op lifestyle nieuws voor vrouwen platform ladiesgoodlife.