Vrouwen vertellen: wat zij echt aantrekkelijk vinden bij mannen
Vrouwen vertellen: wat zij echt aantrekkelijk vinden bij mannen

Vrouwen vertellen: wat zij echt aantrekkelijk vinden bij mannen

Een sportieve man, een intelligente man, eentje met financiële stabiliteit… Wat wij vrouwen nu echt aantrekkelijk vinden bij mannen, verschilt natuurlijk per persoon (gelukkig maar). Wel zijn er kenmerken die we vaker terug horen komen wanneer we vrouwen vragen naar hun ideale man. Ontdek wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden.

Vol zelfvertrouwen

Niet te verwarren met arrogantie, maar juist het comfortabel voelen in hun eigen huid. Dat ze zichzelf durven te zijn.

Met een goede dosis humor

Do we need to say more? Wat is er nou leuker dan mannen die je aan het lachen brengen. Eentje die niet bang is om zichzelf belachelijk te maken en waar je dus lekker speels mee om kunt gaan.

Zorgzaam

Gek genoeg komt deze karaktereigenschap het beste tot uiting wanneer een man een huisdier heeft. Vrouwen zijn op zoek naar zorgzame types, naar de vader van hun kind. En wat laat nu beter zien dat een man een zorgzame kant heeft dan het hebben van een huisdier.

Mannelijke mannen

Veel vrouwen geven aan een baardje aantrekkelijk te vinden. Deze (lichte) gezichtsbeharing toont mannelijkheid en volwassenheid.

En toegankelijk

Hoewel het soms gedacht wordt, blijkt het in realiteit niet zo te zijn. Dat perfecte plaatje is niet waar de vrouwen naar op zoek zijn. Een toegankelijke man met “gemiddelde” looks is wat ze willen. Ze willen immers iets voor de lange termijn.

Wat vind jij als vrouw aantrekkelijk aan een man? Enjoy goodlife!

Vind meer liefde op het lifestyle voor vrouwen platform ladiesgoodlife.