Winter-moe? Zoek de zon op deze januari

Brrr het is koud buiten! En hoewel de winter erg gezellig kan zijn met de mokken warme chocolademelk, warme kersttruien en geur van open haard, begrijpen wij ook maar al te goed hoe het voelt om winter-moe te zijn. Ben jij nog op zoek naar een mooie locatie om wat winter-zon op te doen? Lees dan snel verder! Want zetten voor jou 3 locaties met zon in januari voor je op een rij. Dag winter-dip!

Aangename temperaturen op de Canarische Eilanden

Spanje kennen we allemaal van de beruchte Costa Brava, maar ook de Canarische Eilanden zijn zeker het bezoeken waard. In de zomer is het er super fijn en is het hier zelfs bijna iedere dag zonnig. Wat je misschien niet verwacht is dat je hier ook in januari een lekker zonnetje kan verwachten. Met heerlijke temperaturen in de winter van gemiddeld 21 graden in januari, is het een fijne vakantiebestemming om even de winter te ontvluchten. Zelfs de zeewatertemperatuur ligt rond de 19 graden en dus is er niets wat je ervan weerhoudt om in januari een lekkere frisse duik in zee te nemen.

Ga lekker wandelen of fietsen op Fuerteventura. Of ga op pad met een huurauto op Tenerife en ga op zoek naar alle pittoreske dorpjes en bijzondere plekjes die dit veelzijdige eiland te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van het topje van de vulkaan El Teide?

Naar de Tropen op Curaçao

Naar de zon in ons eigen koninkrijk? Dat is zeker geen slecht idee! Die winter-dip verdwijnt als sneeuw voor de zon bij het zien van alle leuke kleurrijke huizen. Proef heerlijke bananenlikeur uit een locale brouwerij of snorkel met tropische vissen en schildpadden. De rijke onderwaterwereld van dit altijd warme Curaçao is echt een duikersparadijs!

Vakantie in de zon op Gambia

In november begint in Gambia het droogseizoen en dus is het land ideaal voor een zonnige overwintering. Gambia wordt ook wel Africa’s Smiling Coast genoemd en staat bekend om het tropische karakter, mooie natuurparken en vooral de gastvrije Gambianen. Bezoek een heerlijk zandstrand en kom met een summer-glow weer terug in Nederland!

Kan jij niet wachten tot de zon schijnt? Wacht niet lang en zoek de zon zelf op. Enjoy goodlife!

Lees meer reizen voor vrouwen op lifestyle nieuws voor vrouwen platform mensgoodlife.