zoek-de-zon-op-met-deze-all-inclusive-vakanties-in-griekenland

Zoek de zon op met deze all inclusive vakanties in Griekenland

Heb jij zin in om jezelf helemaal in de watten te laten leggen tijdens een heerlijke, zonnige all inclusive vakantie? Griekenland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt. Toch zijn er steeds meer luxe hotels te vinden op de Griekse eilanden. Bij een all-inclusive vakantie geniet je de hele dag door van onbeperkt eten en drinken. Oftewel, alles is voor je geregeld. Wat een luxe! Een ander voordeel is dat je vooraf precies weet hoeveel geld je kwijt bent aan de reis. Ook fijn voor je portemonnee. Ben jij klaar om te boeken? Kies een eiland en geniet binnenkort van zon, zee, natuur en niet te vergeten de heerlijke Griekse keuken.

All inclusive op Rhodos

Rhodos wordt ook wel het ‘Eiland van de zon’ genoemd, vanwege de vele zonuren die dit Griekse eiland geniet. Met name aan de oostkust bevinden zich de meeste luxe hotels. Hier vermaak je je op de zandstranden aan een diepblauwe zee, bij gezellige badplaatsen of in de bergen en valleien. De maanden juni, september en oktober zijn het meest geschikt om dit eiland te bezoeken. Maar ook in de herfst is de temperatuur vaak nog aangenaam. All inclusive Rhodos is daarmee een absolute aanrader.

Volledig verzorgde vakantie op Kos

Het eiland Kos beschikt over fijne zandstranden en de leuke hoofdstad Kos-stad. In de zomer schijnt de zon gemiddeld 12 uur per dag. Je hebt genoeg keuze uit verschillende, kwalitatieve all inclusive Kos hotels. Van mei tot en met oktober is dit Griekse eiland de ideale bestemming voor een volledig verzorgde vakantie.

Kreta, het meest populair

Kreta is het grootste en populairste eiland van Griekenland. Ook onder all inclusive gangers. De keuze is hier dus reuze! Of je nu met je gezin, je partner of vriendinnen vakantie gaat vieren, er is hier genoeg te beleven voor ieder gezelschap. De beste reistijd voor Kreta is van juni tot en met september. Dus ook hierbij geldt dat een all inclusive Kreta een aanrader is.

Fijne reis en geniet van je vakantie, yamas!

Wil je meer lezen over travel en reizen? Bekijk dan meer blogs op lifestyle platform voor vrouwen, ladiesgoodlife.