Tips voor het organiseren van een vriendinnenweekend
Tips voor het organiseren van een vriendinnenweekend

Tips voor het organiseren van een vriendinnenweekend

Lekker met de meiden op pad? Een vriendinnenweekend is het ultieme moment om gezellig bij te kletsen en samen nieuwe herinneringen te maken. Zit jij dit jaar in de organisatie? Heel leuk! Maar hoe pak je dit het beste aan? Er zijn veel verschillende manieren hoe je het weekend kunt inrichten. We zetten de tips voor je op een rij.

Weekend weg in Nederland

Geen zin in een lange reis, in zowel duur als afstand? Gelukkig kent ons eigen land ook veel gezellige steden en mooie natuurgebieden. Bijvoorbeeld Utrecht, Valkenburg of de Waddeneilanden. Geen auto(‘s) ter beschikking? Houd er bij het kiezen van de locatie rekening mee dat deze goed te bereiken is met het openbaar vervoer. En dat het voor iedereen ongeveer even lang reizen is.

Naar het buitenland

Toch liever een reis naar het buitenland? Dan zijn er veel verschillende opties. Van een wintersportvakantie, citytrip tot een korte zonvakantie. Inventariseer van te voren wel ieders behoeften en wensen. En stel vast of de locatie binnen het budget past.

De accommodatie

In wat voor accommodatie willen jullie overnachten? Een hotel, airbnb, villa of een bijzondere overnachting bijvoorbeeld in een boomhut? Als je het hele weekend samen bent, is het fijn als je even in een aparte (slaap)kamer kunt afschakelen.

De activiteit(en)

Zijn jullie sportief en houden jullie wel van een uitdaging? Dan is toeren met een e-scooter, (beach)volleyballen, mountainbiken, klimmen in een klimbos of een obstacle run misschien wel iets voor jullie!

Een ontspannen vriendinnenweekend

Een vriendinnenweekend is ook het perfecte moment om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Van chillen op het terras tot een yogales of bezoekje aan de spa. Bij veel hotels kun je een wellness arrangement boeken. Maar je kunt natuurlijk ook één dagje genieten in een wellnesscentrum.

Wil je meer leuke steden om te reizen ontdekken? Lees dan verder op online lifestyle community voor dames ladiesgoodlife.