Cheers, Ladies! Ontdek Whiskey Glamour tijdens Old Fashioned Week 2023!
Cheers, Ladies! Ontdek Whiskey Glamour tijdens Old Fashioned Week 2023!

Cheers, Ladies! Ontdek Whiskey Glamour tijdens Old Fashioned Week 2023!

In de wereld van vandaag is de whiskeydrinker niet langer beperkt tot de stereotype beelden van een mannelijke stedeling in een comfortabele stoel. De wereld van whiskey is in beweging. En de Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023 is het perfecte podium om dit te laten zien. Van 12 tot 19 november krijgt Nederland de kans om de tijdloze Old Fashioned-cocktail te herontdekken. En het is niet alleen voor de doorgewinterde whiskeyliefhebbers, maar ook voor jou, dames!

Whiskey is voor Iedereen: Een Veranderend Landschap

Als je denkt aan een whiskeydrinker, laat die stereotypen dan varen. Volgens gegevens van Our Whisky Foundation is 36% van alle whiskeydrinkers in het VK en de VS vrouw. Dames, het is tijd om je te mengen in de wereld van deze elegante drank, en wat een betere manier om dat te doen dan met de klassieke Old Fashioned.

De Old Fashioned: Een Cocktail met Geschiedenis en Stijl

De Old Fashioned-cocktail dateert al uit 1861 en is daarmee een van de oudste in de geschiedenis. Met zijn mix van Woodford Reserve Bourbon, suikersiroop en een vleugje Angostura Aromatic Bitters, biedt het een zoete en toegankelijke smaak die perfect past bij de moderne whiskeydrinker.

Woodford Reserve Old Fashioned Week: Waar Smaak Samenkomt

Van 12 tot 19 november transformeren de beste bars in Nederland in tempels van smaak tijdens de Woodford Reserve Old Fashioned Week. Ontdek innovatieve twists op deze klassieker of probeer het originele recept bij bars zoals Pulitzer’s Bar, The Flying Dutchmen Cocktails, Botanero en meer.

Programma Hoogtepunten: Niet te Missen Evenementen

Wil je je eigen perfecte Old Fashioned leren maken? Schuif op 12 november aan bij Lotti’s en ontdek hoe kleine aanpassingen het hele drankje veranderen. Voor degenen die liever drinken dan roeren, is er op 15 november een speciale bar take-over bij The Flying Dutchmen Cocktails, met Swift Londen. En als kers op de taart sluit Little Red Door Parijs de week af op 16 november bij de bekende Amsterdamse bar, Door 74.

Ontdek de deelnemende bars bij jou in de buurt

Benieuwd welke bars bij jou in de buurt deelnemen aan de Woodford Reserve Old Fashioned Week? Bekijk het overzicht op Instagram en laat je verrassen door de diverse creaties en unieke sferen die elke bar te bieden heeft.

Conclusie: Jouw Uitnodiging tot Whiskey Avontuur

Woodford Reserve Old Fashioned Week is niet zomaar een evenement. Het is een uitnodiging om de veelzijdigheid van whiskey te omarmen. Dames, het is jouw kans om de Old Fashioned te ontdekken en te genieten van de gezellige sfeer bij de beste bars van Nederland.

Ontdek nog meer juweeltjes in onze andere boeiende artikelen over drank op vrouweblog ladiesgoodlife.

Foto credit: Whisky Foundation Jo Hanley