de-perfecte-cocktail-anno-2022
de-perfecte-cocktail-anno-2022

De 7 perfecte cocktails anno 2022 

Niets is lekkerder dan een heerlijke cocktail in de lente- en zomermaanden. Ideaal om te bestellen op een terrasje. Of je kunt zelf een cocktail maken. Van zoet, zuur of fruitig tot stevig of licht. Met onderstaande ingrediënten maak je eenvoudig en snel de populairste cocktails van 2022.

#7 Espresso Martini

De Espresso Martini is de meest populaire cocktail van 2022. Ideaal als dessert na een avondje uiteten of tijdens een avondje terrassen met vriendinnen. De ingrediënten die je nodig hebt zijn vodka, espresso, koffielikeur en koffieboontjes.

#6 Pornstar Martini

De Pornstart Martini is een fruitige, zoete cocktail gemaakt van vanille vodka, eiwit en passievrucht- en limoensap. Om het af te maken halveer je een passievrucht en leg je een helft in het cocktailglas.

Foto: Cocktailicious

#5 Strawberry Mojito

Strawberry Mojito is fris en fruitig en daarom het perfecte zomer drankje. De ingrediënten zijn aardbeien, limoen, witte rum, rietsuiker, munt en bruiswater. Serveer ‘m in een longdrinkglas met ijsblokjes.

#4 Bellini

De Bellini is een bruisende, fruitige prosecco cocktail gemaakt van gepureerde perzik of perzik sap, champagne of prosecco en eventueel een perzik voor de garnering. Serveer dit drankje koud in een prosecco glas. Ultiem genieten tijdens een heerlijke zomerdag!

Foto: Cocktailicious

#3 Scroppino

De Scroppino is een frisse, zachte cocktail. Het allerlekkerste is als je ‘ m maakt met sorbetijs, champagne, vodka en limoncello uit de vriezer.

Foto: Cocktailicious

#2 Mimosa

Voor het maken van Mimosa heb je eigenlijk alleen sinaasappelsap en champagne, cava of prosecco nodig. Dit maakt een cocktail zelf maken wel erg eenvoudig. Het lekkerste is wel als je de sinaasappels zelf perst.

#1 Gin Tonic

De naam zegt het al, Gin Tonic bestaat uit de basis ingrediënten Gin en Tonic. Maar deze cocktail kun je met verschillende soorten fruit en kruiden opfleuren voor de special touch. Lees meer over onze 3 heerlijke Gin Tonic recepten.

Enjoy a cocktail & enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over drank en alcohol? Lees dan verder op ons lifestyle platform voor vrouwen, ladiesgoodlife!