vrouwenblog-de-smaakvolle-nieuwe-afternoon-tea-van-dolceampgabbana.jpg
vrouwenblog-de-smaakvolle-nieuwe-afternoon-tea-van-dolceampgabbana.jpg

De smaakvolle nieuwe Afternoon Tea van Dolce&Gabbana

Yeah! De Afternoon Tea van Dolce&Gabbana is weer terug in het Waldorf Astoria Amsterdam aan de Herengracht. In oktober lanceerde Roberto Payer van het Waldorf Astoria Amsterdam samen met het ontwerpersduo van Dolce&Gabbana de eerste editie Afternoon Tea. Dit was een groot succes! Daarom zijn ze ook in 2022 weer terug met een nieuwe Afternoon Tea. Deze zoete en hartige hapjes zijn niet alleen lekker. Nee, het is een smaaksensatie voor je smaakpapillen! Het ziet er bijna te mooi uit om op te eten.

Zoetigheden

Dolce&Gabbana is opgericht door twee Italiaanse modeontwerpers. De Italiaanse touch is daarom rijkelijk aanwezig. Onder andere de ingrediënten pistache, perzik, sinaasappel en natuurlijk niet te vergeten: de citroen komen terug in het menu. Er is zelfs een gebakje in de kleuren van de Italiaanse vlag met de smaken ricotta kaas, gekonfijte bergamot, citroen en sinaasappel, chocolate chips. Mmmmm.. smullen maar!

Hartigheden

Ook in de hartige hapjes zijn de Italiaanse roots van het ontwerpersduo terug te herleiden. Deze hapjes zijn onder andere gemaakt van parmezaanse kaas, groene olijven en (zongedroogde) tomaten. En dan is de Italiaanse klassieker, de focaccia, natuurlijk onmisbaar op de etagère.

De afternoon Tea van Dolce&Gabbana bestellen

Wil jij samen met je vriend of vriendin weer eens iets nieuws proberen? Deze smaak- en stijlvolle high tea kun je ook dit jaar weer afhalen in een luxe take-away box, zodat je er op je hotelkamer of gewoon thuis van kunt genieten. De Dolce&Gabbana Afternoon Tea kost 39,50 euro en is vanaf 7 januari 2022 af te halen of te bestellen. Wanneer de maatregelen versoepelen, is het ook mogelijk om te genieten van de Afternoon Tea in de iconische Peacock Alley.

Geniet van een spectaculaire Italiaanse lunch in D&G-stijl, enjoy goodlife!

Foto: Winnie Verswijvel voor Culy

Wil je meer lezen over eten? Lees dan verder op lifestyle platform voor vrouwen ladiesgoodlife!