probeer-de-vegetarische-producten-van-meatless-farm-op-basis-van-erwten
probeer-de-vegetarische-producten-van-meatless-farm-op-basis-van-erwten

Probeer de vegetarische producten van meatless farm op basis van erwten!

Vegetarisch eten hoeft echt niet moeilijk te zijn, en stiekem is het ook nog eens hartstikke lekker! Met een paar kleine aanpassingen zet je binnen een mum van tijd wat lekkers op tafel. Lekker veel groenten, noten, zaden, EN Erwten!

New kid on the block

Goed nieuws! Er komen steeds meer vegaproducten bij in de supermarkt. Niet gek dus dat vegetarisch eten steeds populairder aan het worden is. Tussen al deze nieuwe producten vinden we ook wat nieuwe merken. Zo is sinds kort ook new kid on the block ‘Meatless farm’ terug te vinden in het vega-versvak! Dit merk ging de grootste uitdaging aan: zelfs de grootste carnivoor overstag halen. En dat is gelukt! Voor deze vegaburgers, meatballs, schnitzels en gehakt van Meatless Farm hoef je echt geen vegetariër te zijn.

Erwten als echte superheld

De producten van Meatless Farm zijn gemaakt van erwten en deze worden verbouwt op hun boerderij in Canada. Dat heeft heel wat voordelen. Het zet namelijk alle nadelen van sojaproductie buiten spel! Ook is er veel minder water nodig bij de productie, omdat de erwten geteeld worden in gebieden met veel regenval en zo worden gevoed met dit water. Nog niet overtuigd? De producten op basis van erwt zijn niet alleen beter voor onze aarde, maar zijn ook nog eens erg voedzaam. Zo zitten ze vol eiwitten en vezels waardoor elke hap goed is voor jou en goed is voor de planeet.

Recepten op basis van erwten

Vegetariër of gewoon een dagje geen vlees eten? Er zijn heel wat lekkere recepten te maken! Of je nu gaat voor vega-noodles, meet-free sausage rolls of voor een italiaanse pastaschotel. Kijk ook eens tussen de recepten van Meatless farm.

Wil jij meer lezen over gezond eten? Lees dan verder op lifestyle platform voor vrouwen, ladiesgoodlife!