recept-inspiratie-liefde-van-de-man-gaat-door-de-maag
recept-inspiratie-liefde-van-de-man-gaat-door-de-maag

Recept inspiratie: liefde van de man gaat door de maag 

Een man vindt het heerlijk als er een bordje eten klaarstaat na een lange dag werken. Maar heel eerlijk, vinden we dit niet allemaal fijn? Je kent het wel, het geknor van je maag maakt spontaan plaats voor fladderende vlinders als er lekker voor je wordt gekookt. Bovendien smaken gerechten altijd lekkerder als iemand anders het maakt. Is het vanavond jouw beurt om te koken? Maar ben je inspiratieloos in het bedenken van een nieuw, afwisselend recept? Met onderstaande recepten verover je het hart van je man!

Zelfgemaakte pizza

Zelf pizza maken kan eenvoudig en snel. Je kunt precies de ingrediënten toevoegen die jij en je lief lekker vinden. En eventuele restjes uit de koelkast opmaken. Wil je liever gezond eten en meer tijd investeren? Ga dan voor een recept met een bloemkoolbodem, maak je eigen tomatensaus door tomaten in de oven te roosteren en voeg lekker veel groenten toe.

Spaghetti recept

Een pasta bolognese met parmezaanse kaas is de ultieme klassieker. En ook nog eens eenvoudig om te maken. Houd je van zoet? Voeg dan een rode puntpaprika toe voor extra smaak. Zin in pasta, maar niet in tomatensaus of gehakt? Maak dan een pasta carbonara met spekjes. Liever vegetarisch? Ga dan voor een heerlijke pasta pesto.

Wraps recepten

Wraps kun je op veel verschillende manieren eten. Denk aan een quesadilla, burrito of enchilada. Met de ingrediënten kun je ook gemakkelijk variëren. Bijvoorbeeld kip, garnaal, gehakt of vegetarisch. Oftewel, wraps zijn altijd een goed startpunt voor het vinden van een lekker recept.

Wil je meer lezen over eten en drinken? Lees dan verder op lifestyle nieuws platform voor vrouwen ladiesgoodlife.