meer-genieten-van-de-kleine-dingen-in-het-leven
meer-genieten-van-de-kleine-dingen-in-het-leven

Meer genieten van de kleine dingen in het leven

Door de lockdown voelen we ons allemaal een beetje opgesloten en beperkt in onze vrijheden. De festivals, feesten en avonden met een groep vrienden zitten er momenteel niet in. In plaats van te focussen op de negatieve dingen die allemaal niet kunnen staat dit blog in het teken van de kleine dingen die wèl kunnen. Laten we nog meer van de kleine dingen in het leven genieten!

Wandeling maken

Een blokje om van ongeveer 30 minuten levert zowel mentaal als fysiek veel gezondheidsvoordelen op. Een wandeling verlaagt bijvoorbeeld je bloeddruk, je verbrandt sneller vet, het is goed voor je rug en beter voor je geheugen. Tijdens een wandeling kun je ook even je gedachten verzetten en ben je even weg van je dagelijkse bezigheden. Onderzoek wijst zelfs uit dat het dagelijks zetten van 10.000 stappen beter is voor je lichaam dan jezelf een keer in de week uren in het zweet te werken. 

Koffie to go

Verwen jezelf af en toe met een lekkere goede koffie to go van een lokaal koffietentje. Support the locals, & also support yourself! Tip: bezoek koffietentjes waar je normaal gesproken niet komt en waar je echt een blokje om voor moet lopen, wie weet ontdek je een nieuw favoriete tentje. En op deze manier heeft je wandeling ook meteen een doel!

Genieten van koken

Pak eens uit in de keuken en maak een gerecht dat je nog nooit eerder gemaakt hebt. Tegenwoordig verkopen restaurants ook vaker ingrediënten boxen zodat jij thuis eenvoudig en snel een sterrenmaaltijd kunt bereiden. Maar je kunt ook online leren koken als een chefkok. Dit is genieten voor jou en je thuisfront!

Geniet van de dingen, hoe klein ze ook zijn. Enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over lifestyle en lekker eten? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife en Enjoy Goodlife!