keukenideeen-5-trends-in-2020-voor-jouw-ramen
@inhuisplaza

Keukenideeën: 5 trends in 2020 voor jouw ramen

Heb jij verbouw of innovatie plannen voor 2020? En is het tijd voor een compleet nieuwe keuken? Dan droom je vast al van een kookeiland, Quooker, en noem maar op. Maar vergeet bij het verbouwen van je keuken niet de raamstijl. Tegenwoordig vind je namelijk ramen en raamdecoratie in verschillende stijlen, kleuren, materialen en vormen. Wij lichten voor jou dè raamstijl trends van 2020 toe.

[divider]In een tijd van duurzaamheid is minimalisme key![/divider]

Less is more

Tegenwoordig proberen veel mensen meer minimalistisch te leven. Dit wil zeggen dat je met minder genoegen neemt in je leven. Dit is ook een van de trends voor raamstijlen in 2020. Dunne of onzichtbare aluminiumprofielen zien we voortaan vaak terug in de nieuwste keukens. Dit betekent automatisch ook dat je meer lichtinval in je keuken hebt. Tegelijkertijd kun je ook lekker naar buiten kijken tijdens het koken.

Ga je ook nieuwe ramen in je keuken laten zetten? Probeer er dan op te letten dat je voor dubbel- of zelfs driedubbelzijdig glas gaat. Hierdoor zal je huis beter geïsoleerd zijn en bespaar jij ook weer geld op je energierekening. Wil jij bij het inrichten van je keukenraam gebruik maken van milieuvriendelijke materialen? Dan is er ook de mogelijkheid om producten te gebruiken die geproduceerd zijn van gerecycled materiaal.

Raamdecoratie

Bij raamdecoratie kun je denken aan shutters, luxaflex, vouwgordijnen, duo rolgordijnen of plisségordijnen. 2020 staat in het teken van warme kleuren, en daarom mag je raamdecoratie ook wel wat opvallend zijn. Een echte eyecatcher dus! Belangrijk is dat de kleur die je kiest wel bij de rest van je interieur past. Overweeg dus altijd goed van te voren voor welke kleur je kiest.

Tip: om jouw interieur helemaal af te maken kun je ook eens kijken naar houten jaloezieën. Houten jaloezieën brengen sfeer in jouw keuken en zorgen er tegelijkertijd voor dat niet iedereen zomaar naar binnen kan kijken. Je kunt deze jaloezieën eenvoudig op maat laten maken en bestel je vervolgens simpelweg online.

Slimme ramen

2020 staat ook helemaal in het teken van automatisering. Tegenwoordig bestaat onze inrichting al deels uit producten die we kunnen besturen met onze smartphone. In 2020 zullen de automatische gordijnen ook steeds populairder worden. Je kunt je rolgordijn dan bijvoorbeeld met een smartphone besturen. Op deze manier kun je zelfs je gordijnen open en dicht doen wanneer je zelf niet eens thuis bent. Ideaal dus!

[divider]Houten jaloezieën op maat[/divider]

Wil jij meer lezen over apps en goodies? Lees dan verder op lifestyle platform voor vrouwen ladiesgoodlife.