zo-val-jij-op-met-je-telefoonhoes-met-eigen-design
zo-val-jij-op-met-je-telefoonhoes-met-eigen-design

Zo val jij op met je telefoonhoes met eigen design

Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om je mama goed in de watten te leggen. Hebben jij en je moeder ook een speciale band, dan zoek jij natuurlijk naar een origineel cadeau! Dit jaar geen reden voor paniek; wij hebben namelijk dé tip voor jou: de zelf ontworpen telefoonhoes.

Telefoonhoes personaliseren

Telefoonhoesjes, tablets, laptops, e-readers en notebooks: zien ze er niet allemaal zo alledaags en onpersoonlijk uit? En dat terwijl je deze apparaten dag in dag uit gebruikt. Met het personaliseren van accessoires zit je dus eigenlijk nooit fout! Een telefoonhoesje als cadeau is namelijk zowel praktisch als origineel. Bovendien kun je er werkelijk alle kanten mee op en geeft het een speciaal tintje aan je cadeau. Personaliseer jij je telefoonhoes door een catchy tekst, met een leuke foto of een unieke print?

Eerst nog even inspiratie op doen? Kijk dan eens even wat voor verschillende telefoonhoezen er allemaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee matchende hoesjes?

De geschikte hoes

Tegenwoordig is het aanbod aan smartphones enorm, maar het aanbod in beschermingshoezen des te groter. Je vindt ze werkelijk in alle soorten, kleuren, maten, materialen en uitvoeringen. Op zoek naar het hoesje met de beste eigenschappen? Denk dan zeker hieraan!

Werk:

Wat heeft werk met een telefoon te maken? Goede vraag! Welk beroep je doet is zeker belangrijk om in je achterhoofd te houden bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje. Sta je bijvoorbeeld op de bouw en moet je telefoon tegen een “stootje” kunnen? Moet de telefoon waterbestendig zijn, omdat je veel met water werkt? Of moet je onderweg snel bereikbaar zijn, en is daarom een steekhoesje erg makkelijk?

Vrije tijd:

Wat doe jij in je vrije tijd? Festivals staan vast boven aan je lijstje (misschien ook van die van je moeder). Maar kan de batterij van de telefoon dat ook aan? Met een battery case wordt de telefoon beschermt en is er meteen extra batterij capaciteit. Ook handig is een portemonnee hoesje! Hiermee zitten alle belangrijke spullen handig bij elkaar. Makkelijk als je in stijl erop uit wil gaan.

Maak moederdag compleet

Moederdag is moeders mooiste dag van het jaar. En dat gaat niet alleen om de cadeau’tjes. Zet je moeder letterlijk in het zonnetje en neem haar bijvoorbeeld mee voor een heerlijke wandeling. Of geniet samen van een zelfgemaakte lunch. Wedden dat ze daar gelukkig van wordt?

Tovert jouw cadeau straks telkens weer een glimlach op het gezicht? Enjoy Goodlife!

Wil jij meer lezen over goodies? Lees dan verder op lifestyle voor vrouwen platform ladiesgoodlife.