sport-in-het-juiste-ritme-met-behulp-van-de-polar-h10-hartslagsensor
sport-in-het-juiste-ritme-met-behulp-van-de-polar-h10-hartslagsensor

Sport in het juiste ritme met behulp van de Polar H10 hartslagsensor

Om fit te blijven, proberen we regelmatig wat sportsessies in ons drukke leventje te plannen. Hier en daar wat persoonlijke begeleiding op het gebied van sport en gezondheid is daarbij niet overbodig. Wie wil er nu niet weten, hoe die sportsessie nu écht gegaan is. Op dit gebied is Polar wereldleider en met hun Polar H10 hartslagmeter, verzamel je interessante informatie tijdens al jouw activiteiten (deze hartslagsensor is er nu in 4 nieuwe kleuren).

Polar H10

De Polar H10 is een ECG-hartslagsensor en wordt wereldwijd met name in de medische sector en onder sportprofessionals gebruikt. Deze sensor meet het hartritme en de elektrische activiteit van het hart met een precisie waar je “u” tegen zegt. Zo krijgen sporters bij elke activiteit, zowel die met lage impact als die met hoge intensiteit, een zeer nauwkeurig beeld van hun training. Het elektrische signaal van het hart en de intervallen tussen hartslagen worden keer op keer gemeten. Dankzij de gesp van de borstband en de anti-slip siliconen puntjes op de sensor, blijft deze altijd op zijn plek zitten zodat de hartslag optimaal gemeten kan blijven worden.

Maak verbinding

Dankzij verschillende verbindingsopties van de Polar H10, zoals Bluetooth® Low Energy, GymLink en ANT+ kunnen sporters gemakkelijk hun sensor verbinden met hun smartphone, fitnessapparatuur en andere producten.

Sla je training op

Als sporter heb je natuurlijk niet altijd je smartphone of sporthorloge bij de hand (denk aan verschillende teamsporten of zwemmen). Zolang je jouw Polar maar bij hebt, hoef je je geen zorgen te maken over ongeregistreerde trainingen. Het ingebouwde geheugen van de Polar H10 zorgt ervoor dat je trainingsgegevens vast kunt leggen én opslaan, tot een wel heel lange training van 30 uur. En ook onder water, de Polar H10 is immers waterdicht tot wel 30 meter onder water. Na je work-out kun je gemakkelijk je gegevens synchroniseren met verschillende sportapps.

Haal het maximale uit je training met de Polar H10, enjoy goodlife!

Vind meer sportnieuws en horloges op het lifestyle voor vrouwen platform ladiesgoodlife.