maak-kennis-met-de-nieuwe-sneakers-van-het-merk-slick
maak-kennis-met-de-nieuwe-sneakers-van-het-merk-slick

Maak kennis met de nieuwe sneakers van het merk Slick 

De sneaker (of sportschoen) is al lang niet meer wat het vroeger was; een schoen om aan te trekken tijdens het sporten. De sneakerwereld is een wereld op zich en de populariteit eromheen lijkt alleen maar toe te nemen. De behoefte aan exclusieve sneakers groeit en fans van bepaalde sneakers hebben er vaak veel voor over om hun favorieten in handen te krijgen. De passie van sommigen omtrent de sneakers is bewonderenswaardig en vanuit deze passie is ook het sneakermerk Slick ontstaan.

Het verhaal over Slick

Voor Slick Sneakers begon alles eigenlijk in 2013 toen eigenaar Roel zijn Nike Air Max 1 Premium Hyperfuse in handen kreeg. Hij was gelijk verliefd! Zijn passie voor sneakers groeit als kool en hij bouwt een collectie op. Je kunt je voorstellen dat dit wat ruimte in beslag neemt en in 2015 laat hij dan ook een kast op maat (waar 22 paren in kunnen) bouwen voor zijn sneakercollectie. Maar plek voor 22 paar blijkt al snel niet meer genoeg…

Roel gaat samen met zijn broer Koen, die ook sneakerliefhebber is, naar Sneakerness in Rotterdam in 2016. Ze kijken hun ogen uit en zijn verwonderd door de industrie achter de verkoop van sneakers. Als ze ontdekken hoe moeilijk het is om aan een paar Nike Air Max 1 te komen, ontstaat het idee voor Slick Sneakers. De gedachten erachter is het aanbieden van goede sneakers voor een betaalbare prijs.

Om dit te kunnen verwezenlijken moet Roel natuurlijk wel aan deze sneakers kunnen komen. Hij trommelt familie en vrienden op en ze doen met z’n allen mee aan raffles. Zo nu en dan heeft hij geluk en krijgt hij exclusieve paren in handen. Een aantal ervan verkoopt hij via Marktplaats of sneakergroepen. De vraag stijgt en Marktplaats is niet meer het juiste platform. Roel ontwikkelt samen met vrienden een eigen huisstijl en webshop en Slick Sneakers is daadwerkelijk een professioneel bedrijf!

Sinds 2021 is Roel fulltime bezig met zijn eigen bedrijf en broer Koen komt ook voor Slick werken. Beiden werken nu samen aan hun gedeelde passie; zoveel mogelijk mensen blij maken met moeilijk te verkrijgen sneakers voor een eerlijke prijs.

Vind de sneaker die helemaal bij jouw stijl past, enjoy goodlife!

Vind meer sneakernieuws op het lifestyle voor vrouwenblog mensgoodlife.