welke-films-en-series-op-netflix-ga-jij-kijken-in-februari
welke-films-en-series-op-netflix-ga-jij-kijken-in-februari

Welke films en series op Netflix ga jij kijken in februari?

Netflix op de bank met een dekentje, een kop thee en een heerlijke reep chocolade… Wat wil je nog meer?! Alleen nog even bedenken wat je deze avond zal gaan kijken, dat is namelijk niet altijd even makkelijk wanneer je net de laatste aflevering van je favoriete serie hebt gezien. Gelukkig heeft Netflix deze maand weer een aantal films en series toegevoegd die zeker het kijken waard zijn. Vind ze hieronder!

The Tinder Swindler

Van de makers van Don’t F**ck with Cats is deze maand The Tinder Swindler op Netflix verschenen. De naam zegt het al, deze documentaire gaat over een oplichter op Tinder. Hij doet zich op dit platform voor als een soort droomman en weet vele verschillende vrouwen voor zich te laten vallen. Het gaat hem echter niet om de liefde, maar om het geld… Op slinkse wijze weet hij veel geld bij deze vrouwen los te peuteren.

Sweet Magnolias

Het eerste seizoen hebben we in 2020 kunnen kijken, waarna het tweede seizoen maar liefst twee jaar op zich liet wachten. Nu, februari 2022, is het zover… we kunnen weer 10 afleveringen bingen! Deze serie gaat over drie goede vriendinnen die elkaar proberen te helpen een goede balans in het leven te vinden. Hier horen onder andere relaties, familie en carrières bij. In dit tweede seizoen zal de cliffhanger waarmee het vorige seizoen eindigde, beantwoord worden.

Brooklyn Nine-Nine

Hoewel in Amerika vorig jaar al het achtste en tevens laatste seizoen verscheen, is sinds deze maand in Nederland seizoen 7 beschikbaar. We lopen dus wat achter, maar dat maakt deze komedieserie niet minder populair. We mogen blij zijn dat Netflix het voor elkaar heeft gekregen om weer een seizoen binnen te halen, want dit kon niet altijd met zekerheid gezegd worden. Bereid je voor op een hoop grote veranderingen in dit seizoen!

Tijd om te bingewatchen met de girls! Wijntje op tafel en Netflix aan, enjoy goodlife!

Vind meer series en films op het lifestyle platform ladiesgoodlife.