klikgebit
klikgebit

Elke dag een mooie lach met een klikgebit

Een mooie, stralende lach geeft je zelfvertrouwen. Er komen natuurlijke endorfines vrij wanneer je lacht en ook andere mensen vinden je aantrekkelijker met zo’n heerlijke lach. Je komt sociaal en toegankelijk over. We hebben dus geen reden meer om ons mooie, gezonde gebit te verbergen. En ook wanneer jouw gebit er wat minder verzorgd en gezond uitziet, zijn er verschillende mogelijkheden met tandtechniek (zoals een klikgebit) om toch een stralende lach te kunnen tonen!

Een kunstgebit

Wanneer je voor een kunstgebit gaat, vervang je je eigen tanden en kiezen. Deze worden getrokken en het kunstgebit wordt op maat gemaakt. Zo past hij perfect in je mond en eenmaal in je mond, zuigt het gebit zich vanzelf vast. Natuurlijk kun je hem ook eenvoudig uit je mond halen wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen of wanneer je hem wil reinigen.

Een klikgebit

Het klikgebit is een variant op het kunstgebit zoals de meeste van ons die kennen. Het is een zogeheten “overkappingsprothese” die vooral een uitkomst biedt wanneer je weinig houvast hebt voor een kunstgebit. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je botvolume in je onder- en/of bovenkaak teveel is afgenomen. Zo’n klikgebit zit vast geKLIKT op verschillende implantaten in je kaken. Dit gebit zit stevig vast maar dat maakt hem gelukkig niet minder comfortabel. Blijf dan ook vooral lekker lachen, eten wat je lekker vindt en praten met een klikgebit.

En dan… kin omhoog en borst vooruit!

Wanneer je lach dan helemaal ready is, moet je ook nog even naar je lichaamshouding kijken. Schouders recht, kin omhoog en borst vooruit! Ga je lach rocken met de juiste lichaamshouding! In het begin kan dit voor sommigen wat ongemakkelijk voelen, maar geloof ons; hoe vaker je het doet, hoe natuurlijker het aan gaat voelen!

Lach je tanden bloot en durf weer te lachen, enjoy goodlife!

Vind meer gezondheidsnieuws op het lifestyle voor vrouwen platform ladiesgoodlife.

Foto: Daniel Xavier via Pexels