welke-woonaccessoires-mogen-deze-zomer-niet-ontbreken-in-jouw-huis
welke-woonaccessoires-mogen-deze-zomer-niet-ontbreken-in-jouw-huis

Welke woonaccessoires mogen deze zomer niet ontbreken in jouw huis?

De zomer is weer officieel begonnen. Dat betekent dat we ons huis, appartement of studentenkamer weer mogen opfleuren met wat leuke zomerse woonaccessoires. Zeker als je wat vaker thuis bent is het fijn als je huisje helemaal naar eigen smaak bevalt. Vaak hoeft het niet eens veel geld te kosten om je huis leuk op te fleuren. Het zit hem namelijk vaak in de kleine decoratie, die je huis net dat warme en zomerse gevoel doen laten aanvoelen.

Droogbloemen

Droogbloemen zijn helemaal de trend van 2020. Je vindt ze in alle maten, kleuren en soorten. Vaak bestaat een boeketje droogbloemen uit vrolijke kleuren, die perfect passen bij het zomerse gevoel dat iedereen ervaart wanneer de lucht weer hemelblauw straalt. Niet alleen zijn droogbloemen het perfecte woonaccessoire, ze zijn ook nog ontzettend praktisch. In tegenstelling tot planten, zullen droogbloemen makkelijk tegen de warme temperaturen van de zomer kunnen. Ze blijven extra lang mooi dus! Tip: zet de droogbloemen neer in een mooie, gekleurde vaas.

Limonade tap

Niet te ontbreken deze hete zomer is wel lekker koud drinken. Een limonade tap is een glazen pot met onderaan een kraantje. Je kunt deze pot vullen met wat dan ook, bijvoorbeeld met ranja, sangria of water met munt of fruit. Zet deze tap ergens op een tafeltje neer en je zult merken dat je vaker zult gaan drinken. Gooi er wat ijsklontjes in, en je drinken zal ook nog lekker verfrissend blijven. Wat zeker niet onbelangrijk is bij hoge temperaturen! Stay hydrated and enjoy Goodlife!

Ventilator

Een ventilator is misschien niet een van de mooiste woonaccessoires. Toch kun je deze zeker niet missen als je er eenmaal eentje hebt aangeschaft. Als je geen airco in je huis of appartement hebt, kan het zeker handig zijn om een ventilator aan te schaffen zodat jij niet zit te zweten thuis. Een plafondventilator, tafelventilator of torenventilator? Wat past het beste bij jouw interieur?

Kaarsen

Niets is gezelliger dan ’s avonds op je balkon of in je tuin te genieten van een drankje en de ondergaande zon. Wanneer het zonnetje is gezakt, kunnen de kaarsjes tevoorschijn getoverd worden. Geurkaarsen zorgen altijd voor een knus sfeertje.

Kussenhoezen

Kussentjes voor op de bank of op een stoel kunnen vaak ook veel kleur geven aan je interieur. Kies voor kleurrijke kussens met printjes, motiefjes of patroontjes en je huis zal meteen opbloeien.

Wil jij meer lezen over wonen en interieur? Lees dan verder op online lifestyle voor vrouwen ladiesgoodlife!