update-jouw-garderobe-met-deze-stijlvolle-musthaves
update-jouw-garderobe-met-deze-stijlvolle-musthaves

Update jouw garderobe met deze stijlvolle musthaves

De zon begint langzaam wat vaker te schijnen en de regenachtige dagen worden er (gelukkig) minder. Met de veranderingen in het weer moet onze garderobe natuurlijk mee bewegen. Tijd om onze kledingkast te verrijken met stijlvolle musthaves voor de lente en daarna! Verschillende merken als Monari, Creenstone en Beaumont hebben ware pareltjes in hun collecties zitten.

Pastel in je garderobe

Laat de donkere, winterse kleuren achterwege want we gaan ook dit seizoen weer voor pastel. Zachte tinten roze, blauw, groen en geel geven die frisse, lichte look die we ook in de modebladen terugzien. Je kunt deze kleuren gemakkelijk combineren met neutrale, populaire kleuren als beige, wit en grijs. Met een trui of blouse in een mooie pasteltint breng je al gauw de pasteltrend in je kast.

pastel
Foto: gulart via canva

De oversized blazer

Bepaalde items móet je gewoon in je garderobe hebben hangen. Je kunt er alle kanten mee op en dus verschillende stijlen mee rocken. Een oversized blazer is zo’n item. Combineer hem met een jeans of leuke rok en draag hem casual of juist chique. Als je voor een blazer in een neutrale kleur gaat, creëer je een tijdloze look.

Wijde pijpen

Terug van weggeweest zijn de broeken met wijde pijpen. Ze zijn een belangrijke trend voor 2023. Je hebt ze in alle kleuren en ook met verschillende patronen. Je kunt ze perfect combineren met een blouse of trui in een wat strakkere pasvorm. Zo houd je je complete outfit in balans.

Wat meer kant in je garderobe

Het zit hem in de details… En dat is deze lente en zomer ook zeker zo. We gaan meer en meer kanten details terugzien in de kledingstukken. Een blouse of jurk met zulke kanten details tillen je outfit net nog een level hoger. Maar zoals altijd, ga het natuurlijk niet overdrijven; het moeten immers details blijven.

Verrijk je garderobe met mooie lente dames mode, enjoy goodlife!

Ontdek meer inspirerende mode op lifestyle blog voor vrouwen ladiesgoodlife.

Foto: anon tae via canva